Likgiltigt

Igår var roligaste lektionen hittils i skolan.. vi fick labba massa :)

Kul att få leka av sig lite och inte bara sitta på föreläsningar hela tiden som vi gjort i två veckors tid!

Jag hade en riktig RIIIIIKTIG downperiod igår.. Jobbigt när man inte riktigt har tid att vara nedstämd och orklös.. jag måste plugga nu innan tentan på tisdag så jag klarar godkänt men när man är ledsen och nere går det inte att plugga, det går verkligen inte!

Så jag pratade i telefon massa med siri och sen blev det lite bättre.. men inget plugg för det.. det blev Alans och fotboll istället.. Najs att få kolla lite fotboll även om det var på tv.. fotboll är bäst IRL!

Men men.. Inter - Man. United spelade lika vilket alla säkert vet men det var en helt ok match att titta på! Nu är ju fotbollsabstinensen dock ännu större.. haha men men..

Jag har nog lite sällskapsabstinens också.. även om andré typ är här varje dag och bor här så kännet jag mig ändå sällskapssjuk.. jag vet inte varför sjukt irriterande!

Idag har vi fixat klart allt inför lektionen vi ska hålla imorrn och sen åkte jag och pluggade lite och köpte garn.. JAAA, garn.. jag ska sticka ett par strumpor tänkte jag :) mysigt

Ikväll blir det nog Alans igen antar jag.. Har inget bättre för mig.. klarar inte av att sitta hemma själv och deppa..
Jag känne rinte för mycket nu vilket är megajobbigt jag vill bara åka till New York och ha lite ledigt.. ingen stress för en gång skull..

GLAD NYHET:
Min bil behöver inte dö.. :p ska lämna in den på verkstan på måndag för jag har världens bästa mamma och pappa som hjälper mig med ekonomin!

Tack mammi och pappi ♥

Nu ska jag ta det lite lugnt och kankse läsa lite fysik.. handla måste jag göra också.. har ingen mat hemma:P

Kram kram

Abstinens 3000

AAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!

Jag dör snart om jag inte får gå på fotboll!

Här går jag i friden och fröjden påväg till gymmet så kommer det massa djurgårdslåtar på mp3n!!

Jag har nog sällan kört så hårt på gymmet.. blev så sjukt peppad!

ge mig Allsvenskan 2009 NUUUU!! :)

För er som undrar gick presentationen av mörk materia bra idag.. nu är det bara att ladda om för VFU och Tenta nästa tisdag.. Ge mig fotboll så jag orkar leva livet som jag borde!

Vad händer om man får för mycket abstinens av någonting? Om jag tillexempels saknar någon eller någonting så mycket så det känns som att min kropp ska slitas i tusen bitar, kommer jag gå av på mitten tillslut???

FOTBOLL OCH KÄRLEK ÅT FOLKET!!!

För övrigt jag den här låten mig ett härligt skratt och en glad väg till gymmet :p

O.B.S Lyssna på heeeela låten.. underbar text :)

http://www.youtube.com/watch?v=IwHZUYwvUcA

PEACE!  ♥

wooop wooop

Så var det helg igen..

André har ju flyttat in till mig nu.. ganksa mysigt med lite sällskap även om han är lite jätte knäpp.

I skolan läser vi massa fysik just nu, jävligt jobbigt med engelsk fysikspråk svårt som fan! Men men jag tuffar på! ska snart läs alite mer om mörk materia eftersom jag ska redovisa det på måndag :o DET ÄR FAN INGEN SOM VET VAD DET ÄR!! men men det går säkert bra:p

Nu är det bara 2 veckor och 4 dagar till vi åker till New York :) wohoooo

I fredags kom Malin(lillasyster) på besök till mig i Uppsala :) det var mysigt! Vi lagade god fredagsmysmiddag, badade bastu och kollade på Happy feet och Walk the line! :D

Mysigt att umgås lite med syrran, det händer inte så ofta.. I lördags degade vi lite på morgonen sen drog vi tillbaka till sthlm.. Jag hämtade lite varmare kläder och begav mig till Siri för att gå en långpromenad :) trevligt som fan i det härliga vädret och skönt att få umgå slite med siri också :)

Sen körde jag mammi och pappi till stan för de skulle supa som svin :P

Siri och jag käkade middag hemma hos mig och kollade melodifestivalen sen drog jag till fernando på inflyttningsfest :)

Det var trevligt som fan att träffa boisen igen och hoppas att alla kommer på bastuparty hos mig om några helger :) :)

Snart är det dags för Allsvenskan och A att komma hem också :) längtar som faaan det finns inte ord!!

Ha det gött sweetiepies :)
pussisar

Avskedad från Örebro?

--- Detta inlägg tillängnas Pelliiii ---

Så, nu har jag latat mig färdigt! NU är det dags att ta tag i bloggandet igen!

Jag har börjat nu kurs, naturkunskap.. shiiit världens minsta klass, 8 pers. Ganksa skönt men dte märks verkligen om man sover eller latar sig, inte bra.. :p

I helgen drog jag med bästis festis siri till Örebro för ett återbesök på Millencollin Open! Det var megaguldkul! Jag drog hem till sthlm efter skolan i fredags, käkade middag med familjen och packade sedan över min väska från min bil till pappas för att förbereda avresa mot örebro! Jag hämtade upp Sirrpan och sen bar det av!! woooop wooooop

När vi kom till en annan del av köping skulle vi ta en paushamburgare men de som jobbade där var lika sega som tobbe (i en annan del av köping) är bitter så vi hoppade in i värmen i bilen igen och puttrade vidare. Kallt så inåt helvete var det både i köping och örebro! Tillslut var vi iaf framme hos Maurice i Örebro och träffade hans coola laser schyssta morsa :)

Utgång med örebroskateare och finneskateare stod på listan och sagt och gjort!
Mysig stämmning följdes av matkrig på Donken och avskedning från Örebro! Men inte gav vi upp för det! vi knatade hem i -17 grader för att få köldskador på benen och kunna vila upp sig lite inför finaldagen!

I lördags när jag vaknade i ett megavarmt vardagsrum gick jag upp och fick till min lycka se att Maurices mammi fixat frukost åt oss, eller snarare brunch, när hon märkte att vi vaknat öste hon på oss mat! Man skulle nästan kuna tro att hon planerade att äta upp oss och därför gödde oss!!

Skit samma... vi begav oss till skatetävlingen och hade vääääärldens bästa dag!! Finns fan inget bättre än att träffa massa gamla kompisar och mysa till det lite bland svettiga skateare :) Å bäbis ska en av dom få också GRATTIS E!!!

Efter sista finalen var det hemrush för att byta om och käka lite innan efterfesten! LASERKUL :)

Döbra helg har jag haft!! Saknar dock Thaipojken mycket mycket mycket! :S Men han komem rhem snart så jag få¨r prata med honom på riktigt!

Ååå förresten MÅSTE säga att jag är grym :p har börjat träna igen och känns så jävla bra! =)

Massa kärlek och grattis på alla hjärtans dag i efterskott på er!

Over and out.. / S

RSS 2.0