Klassfest, pannkaksfest, hockeyfest och Vg-fest :P HBG here I come!

Har inte blivit skrivande på ett tag.. ber om ursäkt :) 
Nu sitter jag på bussen påväg till Helsingborg! Ska bli jättekul att komma dit igen och träffa folk och se limpans nya lägenhet :)

I torsdags var det dags... klassfeeeeeeest! 60-tals tema stod på schemat och det var bara att svira om till 60-tals brutta och bege sig hem till Kristina tillsammans med Donna som jag hämtat tidigare på dagen. Problemet var bara att kära Donna hade glömt sitt busskort hemma, men då kom han som en medeltida prins på sin vita häst.. Kristinas pojkvän, André?, och hans trogna tjänare Erica :) Egentligen var hästen Ericas blåa bil men det är nästan samma sak :) de hämtade upp oss och tog en sväng förbi ghettot så Donna kunde hämta sitt ädla busskort :)


SEN begav vi oss till festen hemma hos kristina :) det var trevligt som skjuttsingen och alla blev lite fullis :P


Sen var det dags att styra kosan till stocken för dans och vilt partaj! mycket trevligt tack alla glada :)


Det bästa med kvällen var att jag träffade min granne som var aspackad och sa att han skulle sova i domkyrkan :P

Att vakna och gå upp i fredags var ingen lätt match:p men när jag väl masat mig upp var det dags att försöka få tag i Siri och övertala henne att komma till uppsala till vär korridors pannkaksfest.. det var ingen svår match att övertala sirrpan (a.k.a Maggan) då hon redan bestämt sig för att hon ville komma :) sagt  och gjort.. hon hoppade på tåget och jag hämtade henne vid stationen.. DET var dock ingen lätt match då båda skrek på varandra att båda stod på fel ställe så vi(jag) sprang runt  halva uppsala för att hitta henne:p sen begav vi oss till anrika Flogsta höghus för pannkisfekke =)

Pannkisarna var goda och sällskapet lika så :) Efter lite käk och kackel med korridorsvänner hoppade vi in i min röda fara och for kvickt till sthlm för utgång med oss själva och andre :) Vi startade grymt snygga och jävligt rocker på Harry B för att sen bege oss till vårt älskade Skeppn. Skeppan var trevligt och André full.. hemgång och en godnatts sömn var planerat för min del då det vankades hockey dagen efter..


Lördagsmorgon frukost med mammi, pappi och systeryster samt taggning för hockeyn.. Vi 11 begav jag mig in till Stadion för att möta upp alla glada hockey(öl)fantaster.. Resan var kanon med trevliga människor öl och en busschaffis med skön hatt. När vi skulle bege os från puben till arenanfick jag, hanna, malin och Alex skjuts av sköna gävlebor iförd raggarbil :) helt underbart!! R var SÅKLART på matchen och bettede sig underligt som vanligt.. I kill you!!

Nej nu orkar jga inte skriva mer försöker langa sköna bilder istället.. Sitter iaf på bussen till HBG nu och planerar att ha FÖRJÄVLA ROLIGT!! uppdaterar senare i veckan..:P

Och just det glömde säga att jag fick VG i förra kursen! jag rockar högsta betyg IGEN!! wohooo party on!

Just det 2 - JAG HAR JULLOV =) =)

här langas sköna bilder vill jag lova :)



Extremt glad sosso och porrerica på stocken :D

gävlebor iklädd raggarbil samt Hanna (t.v.)


Liten uppdatering

I torsdags fyllde Donna år :) hon bjöd på pannkakstårta, smrrigt som fan, och lyckades övertala mig att dra till Stocken :) Vi gick dit och dansade stjärten av oss sen drog vi hem :) Det var trevligt tack Donnish :p

I fredas sov jag läääänge sen gick jag upp och fixade och donade lite, vek lite tvätt eftersom jag tvättade i torsdags (guldstjärna till mig)  =)  sen packade jag mina saker och begav mig till Sthlm.. Jag käkade middag med syrran sen drog jag in till stan för att möta elin och bege mig till dagens jobb, servitris på drinkkväll på östermalmsgatan. Det var trevligt som fan att träffa elin och lättförtjänta pengar.. man började sakna grekland och servitrisjobbet på Asteria som fan!!

Jag fick sms från Siri som skrev att Snoppen var i stan :) wohooooo Jag begav mig till April för att säga hej och sen åkte jag hem för att sova eftersom jag skulle upp och köra bil tidigt på lördagen..

Igår steg jag upp vid kvrt över 7 för att kasta på mig kläder käka kaffe och bege mig till Grisslehamn oc h destination Åland, på färgan tog jag med mig datorn och läste en tråkig pdf-fil om värdegrunden.. Framme på åland åkte jag och syrran till stugan för att byta om och tillsammans med mammi och pappi åka till Silverskär för julbord med moster och kusin :) Konstigt kändes det att åka motorbåt mitt i vintern:p Maten var underbart god och jag gick nog pp 2 kg.. I lovw julmat!! Jag hade lovat att köra hem sen så jag drack ingenting så när det blev dags att åka hem körde jag mosters bil till stan för att lämna av kusinen hos hennes kompis och sen åka hem till min moster där vi mötte upp resten av familjen. Jag tog bilen och åkte till Patrik. Patrik hade några kompisar hemma och tittade på film.. sen åkte vi till Rökka,.. =) finsk korv is the shit!! Sen var det bara att hämta upp mamsen och papsen för att åka hem och sova..

Precis när jag hade somnat ringde Jimmy men jag pallade inte svara och en halvtimme efter det ringde Richard det aset! Jag sov vidare och idag har jag spenderat min tid på en färja melln åland och sverige...

När vi kom hem till sthlm igen gick mamma och jag på en promenad det var mysigt så nu har jag bestämt mig för att gå till skolan imorrn för att vara lite nyttig.. men jag måste nog gå redan kl 7 så jag vette fan om jag orkar :p

I helgen blir det party!! På fredag ska jag käka pannkisar med korridorskamraterna sen till sthlm och träffa kompisar och på lördag blir det Gävle för hela slanten!!! wohooooo

PEPPAD SOM ETT AS!!!

Grymt

Nu var det ett tag sedan jag skrev.. äsch jag tycker ändp jag är duktig:p Sitte rnu och läser en massa skit om kunskap, blö vad tråkigt jaja.

Igår lämnade jag in min hemtenta.. aaaaaaaah ångest. Precis efter att jag lämnat in hemtentan ringde min syster och undrade om jag hade hört att pappa hamnat på sjukhus. HJÄLP tänkte jag, men det verkar bra nu i alla fall.. tänker på dig pappa! <3   Men eftersom det var dags att fira inlämningen av tentan kom Charlott ehit och käkade middag och förade lite, sen begav vi oss till Snerikes för askalasparty! Det var jättetrevligt vi dansade stjärten av oss och kollade på konstiga människor. Lite senare kom Donna och Christian dit men Christian försvann som vanligt så vi dansade vidar elite med Donna tills vi kände att det var dags att åka hem.

Maria lånade min datorn eftesom hon inte har Word på sin så hon satt hemm ahos mig hela kvällen och skrev klart sin hemtenta, duktig flicka =) Så jag fick låna hennes busskort, det var snällt! Tack M!

När jag kom hem mötte hon mig utanför porten och fick sitt busskort, vi snackade ett tag sen gick jag upp och la mig!

Imorse vaknade jag av att jag fick ett sms från Specsavers, mina glasögon har kommit.. wohooo nu kanske jag kan börja se nått :p Ska åka och hämta dom ikväll och hälsa på pappa lite kanske :)

Just det, har varit på jobbintervju idag också.. han var jättetrevlig och sa att om jag inte får det här jobbet så kan han troligtvis fixa nått annat åt mig =)

Nu ska jag fortsätta läsa sen åka till Sthlm.. börjar 8.15 imorrn.. uuuusch

Sist en vacker bild på mina bäbisar :)



RSS 2.0